over coacheffect

Caroline Klein is oprichter van coacheffect. Als coach helpt zij startende managers effectieve en inspirerende leiders te worden, wat leidt tot betere resultaten en meer energie en plezier voor jou en jouw team. Caroline biedt leiderschapstrajecten waarin wordt ingegaan op alle aspecten van leiderschap. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten en capaciteiten. Je leert om je medewerkers te motiveren en aan te sturen op een manier die bij jou past. Voor iedereen die nog niet zo lang bezig is als leidinggevende (maximaal 2 jaar) of binnenkort start.

“Er waren verschillende onderwerpen die ik wilde oppakken. Door gerichte vragen van Caroline hebben we daar samen prioritering in aangebracht, zodat focus op het onderwerp gehouden kon worden. Caroline is rustig, werkt gestructureerd en is zorgzaam, waardoor het prettige en leerzame sessies waren.”

Remco, Head of Marketing & Communications

“Jij was voor mij van wezenlijk belang om gemotiveerd de verandering in te gaan. Jouw deskundigheid en persoonlijkheid zijn van meer dan toegevoegde waarde geweest. Hoewel het nog niet altijd lukt probeer ik ook de rust, het overzicht en de diplomatie te behouden, gelijk jij.”

Henk, teamleider

“Caroline was voornamelijk klankbord en spiegel voor mij om datgene waar ik al mee bezig was nog duidelijker te krijgen. De communicatie was gelijkwaardig, prettig en open.”

Natasja, coach

Waarom?

Er wordt veel van leidinggevenden verwacht en je hebt grote impact op jouw team en op de organisatie. Daarom vindt Caroline het zo geweldig om met startende managers te werken.
Zij gunt iedereen een heerlijk leven. Het maakt haar blij als jij jouw doelen realiseert.
Leidinggevenden hebben grote invloed op het werkplezier en de bevlogenheid van medewerkers. Een leidinggevende die in haar/zijn kracht staat brengt rust in de organisatie en zorgt ervoor dat de doelen van de organisatie worden bereikt. Dus ook de organisatie is gebaat bij effectieve en inspirerende leiders. Dit levert meer werkplezier op, betere resultaten, lager ziekteverzuim en minder verloop van medewerkers. Een investering in leidinggevenden betaalt zich dan ook dubbel en dwars terug.

Hoe?

Caroline helpt je door je inzicht te geven in je talenten en drijfveren, je bewust te maken en met respect te confronteren.
Caroline luistert…. Met aandacht, met interesse, zonder oordeel. Zij combineert verschillende methodieken en oefeningen met uitgebreide werk- en levenservaring. Haar programma’s zijn persoonlijk en op maat. Jij bent uniek en je verdient dit.

Wat?

Caroline biedt effectieve en plezierige individuele leiderschapstrajecten waarin wordt ingegaan op alle aspecten van leiderschap. Het traject geeft je overzicht en structuur. Het is persoonlijk en op maat, waardoor je zelf kunt bepalen bij welke aspecten langer wordt stilgestaan. Naast kennis en ervaring is de stijl en aanpak van een coach belangrijk voor jouw keuze. Caroline toont oprechte interesse, luistert, creëert overzicht en rust en stuurt aan op oplossingen en resultaat. Haar klanten beschrijven haar als rustig, deskundig, prettig, open, praktisch en warm.

dit is coacheffect

Caroline van coacheffect luistert aandachtig naar een verhaal

Caroline is gecertificeerd NOBCO/EMCC Senior Coach en heeft zelf gewerkt in verschillende leidinggevende rollen in diverse sectoren. Vaak werd zij in die rollen gevraagd om mensen of teams te coachen en dat doet ze nog altijd met heel veel plezier. Caroline heeft veel ervaring met het effectief aansturen van medewerkers, in stabiele situaties en in veranderingen.

Ze vindt ontwikkeling belangrijk, niet alleen op werkgebied. Zichzelf blijven uitdagen en leren. Dat doet ze o.a. door inspirerende workshops, trainingen of opleidingen te volgen.
Verder is zij geïnteresseerd in reizen en fotografie. Ze reist omdat ze nieuwsgierig is, steeds weer nieuwe stukjes van deze aarde wil ontdekken en kennis wil maken met nieuwe mensen en andere culturen om dat dan vervolgens op haar manier vast te leggen.

HRM Profielen
senior coach