april 20

wanneer heb jij voor het laatst een succes gevierd?

0  comments

Succes vieren… dat vergeten we nog wel eens. We hebben het vaak druk, druk, druk en gaan weer door. Ik ben er zelf ook niet zo goed in. Toch is het ontzettend belangrijk om jouw successen te vieren. De grote én de kleine. Stil te staan bij wat je hebt bereikt. Zo blijf je gemotiveerd en geïnspireerd. En succes vieren genereert meer succes!

Malcolm Forbes – “Falen is succes als we ervan leren.”

wat zijn eigenlijk successen in een coaching traject?

Het behalen van jouw coach doel gebeurt stap voor stap. Het is een proces. Alles wat je doet wat helpt om dichter bij je doel te komen is een succes. Dus niet alleen het behalen van het ultieme doel is een succes. Oók als je iets nieuws hebt geprobeerd dat niet helemaal goed is gegaan of als je een inzicht hebt gehad -> succes!

Een coaching traject is niet altijd makkelijk. Veranderen vergt inspanning en doorzettingsvermogen. Experimenteren met nieuw gedrag gaat nooit in een keer goed. Juist daarom is het belangrijk om tussentijds successen te vieren. Trots te zijn op wat je al hebt bereikt. Dit werkt stimulerend en motiverend.

hoe doe je dat dan… successen vieren?

Je kunt natuurlijk een feestje geven en een fles champagne opentrekken, maar het kan ook anders. Geniet van het moment, doe een dansje, deel je succes, haal even diep adem, neem een middag vrij, schrijf je successen op, koop iets moois voor jezelf. Sta in ieder geval even stil bij het moment en geniet. Je hebt het verdiend!

Wil je vooruit? Je successen vieren? Geef jezelf een cadeau. Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Afbeelding door: Ambreen Hasan


Tags

succes, successen vieren


Misschien vind je dit ook interessant...

rust in je hoofd

rust in je hoofd

doelen bereiken

doelen bereiken
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonneer je op de nieuwsbrief!

>